• Zmena predstavenia!

    Dnes 10. februára 2020 je pre chorobu zrušené predstavenie Syna či dcéru?. Ako náhradné predstavenie uvedieme inscenáciu Dámsky krajčír.

    10. 2. 2020

  • Divadlo opäť otvorilo svoje Zákulisie divákom

    Večer 23. januára Divadlo Andreja Bagara opäť otvorilo svoje Zákulisie divákom. Návštevníci sa v divadelnom bufete mohli lepšie zoznámiť s najmladšou herečkou súboru Niki Dékány a jej slam poetry i s našou hereckou legendou, pani Žofkou Martišovou.

    23. 1. 2020

  • DAB uviedlo premiéru autorskej rozprávky Robin Hood

    Divadlo Andreja Bagara v Nitre uviedlo v sobotu 18. januára premiéru autorskej rozprávky Robin Hood. Príbeh o bájnom šľachetnom hrdinovi, určený malým i veľkým, ponúka okrem dobrodružstva, tajomstva, odvahy, lásky aj boj proti bezpráviu, boj za spravodlivosť, ochranu utláčaných a chudobných. Je to príbeh, kde dobro v podobe hrdinského Robina Hooda zvíťazí nad zlom, ktoré stelesňuje postava zlého šerifa z Nottinghamu.

    20. 1. 2020

  • Silvestrovským predstavením Dámsky krajčír sme sa spoločne s našimi divákmi rozlúčili so starým rokom

    Silvestrovským predstavením komédie Dámsky krajčír sme sa v Divadle Andreja Bagara v Nitre spoločne s našimi divákmi rozlúčili so starým rokom a privítali sme nový rok 2020. Aj v druhej časti jubilejnej 70. sezóny DAB sa tešíme na spoločné stretnutia pri vzácnych umeleckých divadelných zážitkoch.

    31. 12. 2020

  • O zberateľskú eurobankovku s vyobrazením Jozefa Bednárika bol obrovský záujem

    Divadlo Andreja Bagara (DAB) v Nitre v piatok 20. decembra oficiálne spustilo predaj zberateľskej eurobankovky s vyobrazením režiséra Jozefa Bednárika. Záujem o bankovku s hodnotu nula eur bol obrovský. Už pred deviatou hodinou stále pred divadlom dlhý rad, ktorý siahal až k vianočnému mestečku.

    20. 12. 2019

  • Divadlo Andreja Bagara vydá zberateľskú eurobankovku s vyobrazením Jozefa Bednárika

    Divadlo Andreja Bagara (DAB) v Nitre vydáva pri príležitosti svojej jubilejnej 70. sezóny eurobankovku s podobizňou Jozefa Bednárika. Edícia unikátnych bankoviek je poctou jednému z najvýznamnejších slovenských divadelných hercov a režisérov.

    17. 12. 2019

  • Mikuláš s anjelom a čertom prišiel aj tento rok do divadla

    Mikuláš v sprievode anjela a čerta ani tento rok nezabudol priniesť darčeky deťom do Divadla Andreja Bagara v Nitre. A aj keď sa čert veľmi snažil, nepodarilo sa mu vziať zo sebou nikoho, pretože všetky deti boli dobré. Mikuláš s anjelom preto mali pri rozdávaní balíčkov plné ruky práce.

    11. 12. 2019

  • Divadlo Andreja Bagara začína s dramaturgickými úvodmi

    V decembri začíname s avizovanými pravidelnými dramaturgickými úvodmi k našim inscenáciám. Už v stredu 11. 12. a v pondelok 16.12. sa o18.00 hod. môžete v Kaviarni DAB zúčastniť dramaturgických úvodov k našej novej inscenácii Banalita lásky.

    10. 12. 2019

  • DAB začalo s prípravou rozprávky Robin Hood

    Divadlo Andreja Bagara (DAB) v Nitre pripravuje pre rodiny s deťmi autorskú rozprávku na motívy legendy o Robinovi Hoodovi. Príbeh o bájnom anglickom ľudovom hrdinovi, ktorý údajne žil v Sherwoodskom lese v Nottighamshire v strednom Anglicku v čase vlády kráľa Richarda I. Levie srdce, napísali manželia Ján a Mariana Luteránoví. Ján Luterán je zároveň aj režisérom inscenácie.

    4. 12. 2019

  • DAB VYDALO ŠPECIÁLNU LIMITOVANÚ EDÍCIU DIVADELNÝCH ZNÁMOK

    Divadlo Andreja Bagara (DAB) v Nitre pri príležitosti 70. výročia svojho vzniku vydalo špeciálnu edíciu známok s takzvaným personalizovaným kupónom. Na známkach sú vyobrazené portréty osobností DAB, ktorých mená sú zaznamenané na Stene slávy vo foyer DAB.

    3. 12. 2019

Zriaďovateľ

Hlavní partneri

Rýchly kontakt

+421 37 772 15 77-9

Divadlo Andreja Bagara v Nitre
Svätoplukovo námestie 4
950 53 Nitra

Spojte sa s nami