Divadlo Andreja Bagara počas Noci divadiel sprístupní inscenácie zo svojho archívu

Divadlo Andreja Bagara počas Noci divadiel sprístupní inscenácie zo svojho archívu

19. 11. 2021

Divadlo Andreja Bagara (DAB) v Nitre sa aj tento rok zapojí do Noci divadiel. Pre zhoršujúcu sa pandemickú situáciu však svoj pôvodný program zmenilo. Snahou divadla bolo v čase prudkého nárastu chorých ochrániť svojich divákov, hercov i ďalších zamestnancov, ktorí v tomto období pripravujú novú inscenáciu Nádej zomiera posledná.

Namiesto pôvodne plánovaných aktivít, ktoré sa mali konať počas Noci divadiel ponúkneme 20. novembra svojim divákom trojicu inscenácií zo svojho archívu. Všetky hry budú divákom dostupné v čase od 18:00 hod. 20. 11. 2021 do 6:00 hod. nasledujúceho dňa.

Na youtube kanáli DAB si budú môcť pozrieť výnimočnú inscenáciu a javiskovú koláž z veršov Miroslava Válka s názvom ŽLTÝM VČELÁM ŽLTÉ SLZY.

Diváci si môžu pozrieť aj pôvodnú, vtipnú a politicky nekorektnú hru DOBRO slovenského kultového dramatika a prozaika, herca a režiséra, zakladateľa legendárneho alternatívneho divadla STOKA  – Laca Keratu.

Treťou v ponuke je klasická komédia DÁMSKY KRAJČÍR. Diváci sa v nej zoznámia s neuveriteľným klamárom a sukničkárom doktorom Moulineauxom, ktorý s neobyčajnou invenciou skrýva svoje časté nevery pred dôverčivou manželkou a podozrievavou svokrou.

Insecenácie si 20. 11. od 18:00 hod. do 6:00 hod. môžete sledovať tu:

ŽLTÝM VČELÁM ŽLTÉ SLZY

DOBRO

DÁMSKY KRAJČÍR

Späť

Zriaďovateľ

Hlavní partneri

Rýchly kontakt

+421 37 772 15 77-9

Divadlo Andreja Bagara v Nitre
Svätoplukovo námestie 4
950 53 Nitra

Spojte sa s nami