Divadlo Andreja Bagara v rámci prevencie proti koronavírusu osadilo v budove nádoby s dezinfekciou rúk

Divadlo Andreja Bagara v rámci prevencie proti koronavírusu osadilo v budove nádoby s dezinfekciou rúk

4. 3. 2020

Divadlo Andreja Bagara (DAB) v Nitre nepodceňuje situáciu v súvislosti so šíriacim sa koronavírusom. Predstavenia i sprievodné kultúrne podujatia v DAB sú denne navštevované stovkami ľudí, DAB sa preto rozhodlo prijať opatrenia, ktoré zabezpečia zvýšenú hygienu v priestoroch divadla.

           Okrem toho, že sa v DAB dbá vo zvýšenej miere na udržiavanie poriadku a čistoty, pred premiérou inscenácie Dom (6. a 7. marca 2020) pribudli na rôznych miestach v divadle nádoby s bezoplachovou dezinfekciou rúk. Nachádzajú sa v miestach so zvýšenou koncentráciou ľudí. Návštevníci divadla ich môžu využiť napríklad pri výťahoch, umiestnené sú aj pri vstupe na toalety.

            Podľa slov riaditeľa DAB Jaroslava Dóczyho, prijalo divadlo tieto opatrenia z vlastnej iniciatívy. „Nikto nám to neprikázal, ale uvedomujeme si, že sa v divadle koncentruje veľa ľudí, personálu i návštevníkov. Je známe, že najlepšou prevenciou proti koronavírusu je práve zvýšená hygiena. Preto sme sa rozhodli vykonať opatrenia, ktoré nám túto zvýšenú hygienu zabezpečia,“ uviedol J. Dóczy.

  

 

  

Späť

Zriaďovateľ

Hlavní partneri

Rýchly kontakt

+421 37 772 15 77-9

Divadlo Andreja Bagara v Nitre
Svätoplukovo námestie 4
950 53 Nitra

Spojte sa s nami