DAB začalo s prípravou komédie Láska, sex a dane

DAB začalo s prípravou komédie Láska, sex a dane

3. 12. 2021

Divadlo Andreja Bagara (DAB) v Nitre začalo tento týždeň s prípravou inscenácie Láska, sex a dane. Slovenská premiéra divadelnej komédie, ktorá sa stala diváckym hitom troch desaťročí v Amerike, Kanade, Indii a v pätnástich krajinách Európy je v Nitre naplánovaná na 28. januára 2022.

Láska, sex a dane je bláznivou komédiou zo súčasnosti o tom, že všetko je vždy inak. Hlavný hrdina inscenácie Jon prišiel na to, ako roky úspešne využívať značné daňové úľavy. Samozrejme, nie celkom korektným, ale o to vynaliezavejším spôsobom. Teraz však hrozí, že jeho malé nevinné podvody odhalí daňový kontrolór a tým ho dostane do vzťahových rébusov bizarných rozmerov.

V tejto iskrivej komédii nikto nevie, kto kým a kto s kým v skutočnosti naozaj je. „Najlepší priateľ podvádza svoju priateľku so snúbenicou svojho najlepšieho priateľa. Zhodou okolností sa však musí preobliecť za jeho manželku. Matka snúbenca, ktorá sa chce stretnúť so snúbenicou svojho syna, zistí, že zo snúbenice je medzičasom manželka, ale netuší, že manželka je vlastne najlepší priateľ jej syna. A ten nakoniec zistí, že jeho snúbenica ho podvádza s jeho manželkou,“ prezrádzajú o inscenácii jej tvorcovia.

Diváci sa tak môžu tešiť na šialený kolotoč nepredvídateľných momentov a vtipných situácií, skvelú zábavu, smiech a relax. V réžii Svetozára Sprušanského sa v inscenácii predstaví Juraj Ďuriš, Jakub Rybárik, Nikolett Dékány, Daniela Kuffelová, Ivan B. Vojtek, Andrea Sabová, Martin Nahálka a Ján Hrmo.

 

FOTO: herci DAB Martin Nahálka, Jakub Rybárik, Andrea Sabová, Juraj Ďuriš a hosťujúci herec Ján Hrmo

FOTO: Herci DAB Ivan B. Vojtek, Nikolett Dékány a Daniela Kuffelová

FOTO: Režisér inscenácie Svetozár Sprušanský

FOTO: Čítacia skúška inscenácie Láska, sex a dane

Späť

Zriaďovateľ

Hlavní partneri

Rýchly kontakt

+421 37 772 15 77-9

Divadlo Andreja Bagara v Nitre
Svätoplukovo námestie 4
950 53 Nitra

Spojte sa s nami